Forum Hemel Cosmetics
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Septembrie 07, 2010, 08:49:39
4797 Mesaje în 267 Subiecte de către 734 Utilizatori
Ultimul cont creat: Illippide
Forum Hemel Cosmetics  |  Produse Hemel Cosmetics  |  Colectia HairPower  |  Produse impotriva caderii parului  |  Produsele impotriva caderii parului « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] 2
Ajutor Subiect: Produsele impotriva caderii parului  (Citit de 2853 ori)
Gabytza
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« : Septembrie 29, 2007, 07:24:01 »

a folosit cineva produsele Hemel impotriva caderii parului.imi cade  mult par dar pana acum nu am considerat asta o problema f grava...am considerat ca avand parul des...are de unde sa cada Grin dar m-am gandit ca ar trebui sa iau masuri de acum.daca le-a folosit cineva sa-mi zica si mie o parere  Tongue
Memorat

O zi in care ai uitat sa zambesti...este o zi pierduta
skybax
Distribuitor HC
Super Erou
Deconectat Deconectat

Connan

« Răspunde #1 : Septembrie 29, 2007, 07:37:06 »

Am mai scris undeva pe aici pe forum. Am gasit un doctor care le recomanda deci inseamna ca sunt bune. mi-e personal nu imi cade parul cu toate ca am sampon pt par degradat si ulei de intarire.
Memorat

FARA RECLAMA ... atfel BAN PERMANENT
mariro
Senior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : Septembrie 29, 2007, 10:37:17 »

a folosit cineva produsele Hemel impotriva caderii parului.imi cade  mult par dar pana acum nu am considerat asta o problema f grava...am considerat ca avand parul des...are de unde sa cada Grin dar m-am gandit ca ar trebui sa iau masuri de acum.daca le-a folosit cineva sa-mi zica si mie o parere  Tongue

Gabyta, eu folosesc de la Hemel samponul cu germeni de grau si balsamul si am constatat ca nu-mi mai cade parul.
Memorat
l_branc
Distribuitor HC
Junior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #3 : Octombrie 13, 2007, 09:04:05 »

Multam pentru pont mariro. wave Ma gandeam ca numai uleiul face minuni. notworthy
Memorat
mariro
Senior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #4 : Octombrie 13, 2007, 09:21:33 »

Sa va mai spun: baiatul vineri inainte de nunta se plagea ca nu mai stie ce sa faca: are matreata desi foloseste un sampon special de 300 mii lei. Eu am acasa 3 feluri de sampon de la hemel. I-am dat sa se spele cu cel de ceai verde si cocos si din prima spalare a scapat de matreata. Normal ca i l-am facut cadou. Eu nu am apucat sa ma spal cu el... il foloseam  pe cel germeni de grau.
Memorat
l_branc
Distribuitor HC
Junior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #5 : Octombrie 14, 2007, 08:02:54 »

stop matreata;cu samponul anirmatreata, care cred ca este bun, la cateva spalari deja nu ma mai plang de asa ceva; icon_sunny
« Ultima modificare: Octombrie 14, 2007, 09:28:19 de către skybax » Memorat
l_branc
Distribuitor HC
Junior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #6 : Octombrie 14, 2007, 08:04:26 »

........... icon_bounce si cum a fost la nunta icon_king nu ne spui si noua?de fapt sigur a fost un eveniment foarte fericit de toate partile.
« Ultima modificare: Octombrie 14, 2007, 09:28:37 de către skybax » Memorat
skybax
Distribuitor HC
Super Erou
Deconectat Deconectat

Connan

« Răspunde #7 : Octombrie 14, 2007, 09:29:43 »

Eu nu am matreata dar de cand fol samponul de la hemel simt ca parul meu este mai tare si nu mai cade ca de obicei

Ps: puneti spatiu inainte si dupa ce fol o iconitza ca altfel  nu apare  nono
Memorat

mariro
Senior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #8 : Octombrie 14, 2007, 08:05:29 »

stop matreata;cu samponul anirmatreata, care cred ca este bun, la cateva spalari deja nu ma mai plang de asa ceva; icon_sunny

Am povestit pe undeva pe aici cum a fost la nunta, dar nu mai stiu unde... o sa gasim noi daca suntem perseverente! A fost o nunta minunata!
Memorat
l_branc
Distribuitor HC
Junior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #9 : Octombrie 14, 2007, 08:32:43 »

Am gasit si m-am bucurat tare ca a fost frumos love3 icon_king
Memorat
micuta_stea
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #10 : Ianuarie 01, 2008, 03:11:57 »

Sincer, la mine sampoanele Hemel nu au dat rezultate la nivelul scalpului, nici la reducerea matretii (cel antimatreata), nici a ingrasarii in exces (cel pt.par gras), si le-am folosit cel putin de un an, in cantitate mica, asa cum trebuie. Singurul efect (cumulat cu uleiul pt.par) notabil e  pe lungimea parului, arata mai sanatos. Am folosit aproape toate sampoanele, in orice caz, in afar de cele pt. volum, par uscat si normal, pt.ca nu aveam nevoie. S-a mirat de imbunatatire si coafeza mea, cand nu m-a vazut o perioada. Sampoanele astea doua n-au dat rezultat nici pt. prietenul meu si mi s-a mai plans o persoana de acelasi lucru.
In plus, nici produsele din gama speciala pt. caderea parului nu mi-au redus problema, samponul si lotiunea. Dupa atata vreme de folosit sampoane Hemel, parul imi cade in continuare foarte tare. protest
Memorat
skybax
Distribuitor HC
Super Erou
Deconectat Deconectat

Connan

« Răspunde #11 : Ianuarie 03, 2008, 10:28:40 »

Te-ai gandit ca poate problema ta cu aceasta cadere a parului e mult mai grava decat iti inchipui si nu poate fi rezolvata de un sampon? Mai bine ai merge la un doctor.
Memorat

micuta_stea
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #12 : Ianuarie 13, 2008, 09:02:03 »

Te-ai gandit ca poate problema ta cu aceasta cadere a parului e mult mai grava decat iti inchipui si nu poate fi rezolvata de un sampon? Mai bine ai merge la un doctor.

Nu am o problema chiar atat de grava, cum ar fi goluri date de lipsa de par cum am vazut la cazurile clinice, e mai degraba o trasatura genetica, mostenita de la mama. Imi cade parul constant dintotdeauna si rezulta un par mereu rar,firav si fara nici o tinuta. La doctor nu vreau sa merg pt. ca nu vreau sa-mi bage pe gat chimicalele lor, caut numai remedii naturiste. E adevarat, am auzit ca o cura de polen ajuta, am si inceput alaltaieri una intensiva, dar eu nu cred sa fie lipsit de bun simt ca m-am asteptat sa ma ajute cat de cat si produsele Hemel, macar cele din gama speciala pentru caderea parului... banuiesc ca de acolo ii vine numele! Si scuze ca am postat si dincolo creind enervare adminului site-ului (cred ca lui), dar vazand ca nu a mai fost activitate pe forum in ultima vreme m-am gandit ca poate nu va fi vazut mesajul meu prea curand si ca in 2 topicuri "inrudite" ar fi mai mari sanse sa primesc un raspuns. Numai bine.
« Ultima modificare: Ianuarie 13, 2008, 09:05:31 de către micuta_stea » Memorat
skybax
Distribuitor HC
Super Erou
Deconectat Deconectat

Connan

« Răspunde #13 : Ianuarie 14, 2008, 09:56:23 »

Eu consider ca si la produsele astea ca si la orice alt produs o mare parte a "bunului" este data de fiecare om in parte. LA unii sunt bune la altii nu. Eu nu am folosit deci nu ma pot pronunta. Nu mi-a cazut parul. Nu am vrut sa te supar spunandu-ti sa mergi la doctor. Ma gandeam ca doar nah daca nu te-a ajutat nimic...oricum nu sunt experta ca sa stiu ce si cum. Sunt oameni ce sunt multumiti de produsele impotriva caderii parului de la hemel si la urma urmei de asta exista acest forum ca sa putem dezbate ce si cum . Speram sa te vedem in continuare pe aici. Ne va face placere te asigur. Sa ai o zi buna.   Kiss
Memorat

micuta_stea
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #14 : Ianuarie 14, 2008, 10:25:23 »

Eu consider ca si la produsele astea ca si la orice alt produs o mare parte a "bunului" este data de fiecare om in parte. LA unii sunt bune la altii nu. Eu nu am folosit deci nu ma pot pronunta. Nu mi-a cazut parul. Nu am vrut sa te supar spunandu-ti sa mergi la doctor. Ma gandeam ca doar nah daca nu te-a ajutat nimic...oricum nu sunt experta ca sa stiu ce si cum. Sunt oameni ce sunt multumiti de produsele impotriva caderii parului de la hemel si la urma urmei de asta exista acest forum ca sa putem dezbate ce si cum . Speram sa te vedem in continuare pe aici. Ne va face placere te asigur. Sa ai o zi buna.   Kiss

Ok, o sa va tin la curent daca o sa am rezultate cu polenul.  Cheesy icon_sunny
Memorat
Pagini: [1] 2
Forum Hemel Cosmetics  |  Produse Hemel Cosmetics  |  Colectia HairPower  |  Produse impotriva caderii parului  |  Produsele impotriva caderii parului « mesajul precedent următorul mesaj »
    Schimbă forumul:  

Acesta nu este site-ul oficial al System Hemel International, ci este destinat informarii si instruirii retelei proprii de colaboratori.
    Roportal Director WEB Federal - Frumusete Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Adauga site in top online