Forum Hemel Cosmetics
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Septembrie 07, 2010, 08:49:09
4797 Mesaje în 267 Subiecte de către 734 Utilizatori
Ultimul cont creat: Illippide
Forum Hemel Cosmetics  |  Produse Hemel Cosmetics  |  Colectia Hemel Beauty  |  Fard pentru ochi Velvet / Shiny Look « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1]
Ajutor Subiect: Fard pentru ochi Velvet / Shiny Look  (Citit de 1716 ori)
risa
Distribuitor HC
Erou
Deconectat Deconectat

« : Septembrie 26, 2007, 09:35:17 »

Am achizitionat si un fard de la hemel..velvet look purple matte...si de asta sunt incantata ..culoarea e asemanatoare cu cea din catalog,nu e o diferenta f mare...e o culoare mata...e rezistent din cate am vazut eu si imi place...Voi ce ziceti de farduri?Cine a mai comandat?
Memorat
skybax
Distribuitor HC
Super Erou
Deconectat Deconectat

Connan

« Răspunde #1 : Septembrie 26, 2007, 10:07:50 »

Daca e cine a mai comandat eu dar numai ca nu pt mine ci pentru o alta persoana asa ca nu imi pot da cu parerea. O sa intreb si o sa va zic si voua
Memorat

FARA RECLAMA ... atfel BAN PERMANENT
risa
Distribuitor HC
Erou
Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : Septembrie 26, 2007, 10:10:25 »

In afara de asta am mai comandat si un ruj si un creion de buze...iarasi culorile aproximativ la fel ca in catalog,rezistent,asta am observat la demachiat,ca nu prea am stat mult cu el pe buze,textura destul de fina...incantata deocamdata...aaa si o oja..azi o testez si pe aia...
Memorat
skybax
Distribuitor HC
Super Erou
Deconectat Deconectat

Connan

« Răspunde #3 : Septembrie 26, 2007, 10:54:01 »

Rujul are o chestie. Te dai cu el si ai impresia ca se duce pana intra in buze apoi te uiti si spui ca buzele au culoarea aceea nu ca te-ai dat cu ruj. Eu mi-a luat pt mine oja bronze cameleon parca. E super are 3 nuante: verde , portocaliu - galbui si maro depinde din ce unghi te uiti . E bestiala
Memorat

risa
Distribuitor HC
Erou
Deconectat Deconectat

« Răspunde #4 : Septembrie 26, 2007, 10:58:14 »

eu mi am luat o oja sidefata rose sedef..si imi place culoarea...azi am sa o folosesc...sa vad cat de rezistenta e!
Memorat
risa
Distribuitor HC
Erou
Deconectat Deconectat

« Răspunde #5 : Octombrie 12, 2007, 06:21:39 »

am folosit oja si nu e rezistenta deloc...ori nu rezista la mine pe unghii ori nu e buna....cat despre fard in afara de culoare si de durabilitate,inca nu m am lamuirt cu parabenii aia.. sad5 icon_colors in rest no coment
Memorat
skybax
Distribuitor HC
Super Erou
Deconectat Deconectat

Connan

« Răspunde #6 : Octombrie 14, 2007, 09:25:15 »

Mey oja nici la mine nu rezista mai mult de 3 zile dar nu mi-am fct prob din cauza ca la mine nici o oja nu rezista mai mult de 2-3 zile. Oricum am obs ca daca folosesc regulat creama de unghii (la 2zile) si apoi ma dau cu oja unghiile sunt mai tari. Deci ajuta  icon_bounce
Memorat

mariro
Senior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #7 : Octombrie 14, 2007, 08:22:45 »

Eu am folosit crema de 3-4 ori intr-o luna si tot am observat ca unghiile mele sunt mult mai tari! E foarte buna!
Memorat
risa
Distribuitor HC
Erou
Deconectat Deconectat

« Răspunde #8 : Octombrie 16, 2007, 02:35:47 »

crema pt unghii e f buna si eu o folosesc aproape in fiecare seara,imi place cum miroase,unghiile au devenit mai tari si mai lucioase alien
Memorat
hemel.ro
Administrator
Erou
Deconectat Deconectat

« Răspunde #9 : August 14, 2008, 02:23:17 »

A incercat cineva fardurile pentru ochi Velvet / Shiny Look de la Hemel?
Memorat

... poate ca zic prea multe fara sa stiu nimic ...
Pagini: [1]
Forum Hemel Cosmetics  |  Produse Hemel Cosmetics  |  Colectia Hemel Beauty  |  Fard pentru ochi Velvet / Shiny Look « mesajul precedent următorul mesaj »
    Schimbă forumul:  

Acesta nu este site-ul oficial al System Hemel International, ci este destinat informarii si instruirii retelei proprii de colaboratori.
    Roportal Director WEB Federal - Frumusete Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Adauga site in top online