Forum Hemel Cosmetics
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Septembrie 09, 2010, 08:01:53
4797 Mesaje în 267 Subiecte de către 734 Utilizatori
Ultimul cont creat: Illippide
Forum Hemel Cosmetics  |  Produse Hemel Cosmetics  |  Colectia Home Care  |  Crema pentru lemn cu plastificator « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1]
Ajutor Subiect: Crema pentru lemn cu plastificator  (Citit de 1448 ori)
puppe
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« : Noiembrie 24, 2007, 12:17:42 »

Stie cineva ce suprafata acopera crema Wood Care?  Huh?
Memorat

"Nici o problema nu poate fi rezolvata la acelasi nivel de cunostinte la care a fost creata". Albert Einstein
hemel.ro
Administrator
Erou
Deconectat Deconectat

« Răspunde #1 : Noiembrie 27, 2007, 10:30:35 »

O suprafata destul de mare  Grin
Memorat

... poate ca zic prea multe fara sa stiu nimic ...
skybax
Distribuitor HC
Super Erou
Deconectat Deconectat

Connan

« Răspunde #2 : Noiembrie 28, 2007, 09:50:57 »

Eu cred ca se vroia o contitate exacta nu o aproximatie....ca destul de mare pt mine de ex e toata mobila din casa mea a mamei si a vecinilor. Pt tine poate insemna doar mobila de bucatarie.  BangHead
Memorat

FARA RECLAMA ... atfel BAN PERMANENT
puppe
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #3 : Noiembrie 28, 2007, 06:39:30 »

Intr-adevar ma asteptam la un raspuns exact, nu la raspunsuri din astea "spirituale", mai ales de la admin. violent1
Memorat

"Nici o problema nu poate fi rezolvata la acelasi nivel de cunostinte la care a fost creata". Albert Einstein
skybax
Distribuitor HC
Super Erou
Deconectat Deconectat

Connan

« Răspunde #4 : Noiembrie 29, 2007, 11:34:51 »

Ei nu trebe sa te supi pe el. asa e hemel mai spiritual de felul lui. Oricum daca vom avea un raspuns concret il vom posta aici.  occasion14
Memorat

FARA RECLAMA ... atfel BAN PERMANENT
hemel.ro
Administrator
Erou
Deconectat Deconectat

« Răspunde #5 : Decembrie 05, 2007, 12:44:17 »

Mai concret decat scrie pe ambalaj nu pot da. Eu personal nu am incercat acest produs inca.
Este la stadiul de a sta in dulap ... nu pe dulap sau alte obiecte din lemn  Smiley
Pe spate scrie asa:
Crema pentru lemn cu plastificator protejeaza lemnul de umiditate, soare si mucegai.
Plastificatorul face posibila o protectie de suprafata de lunga durata.
Se aplica in strat subtire pe o suprafata uscata si se lasa o zi sa patrunda. Apoi, suprafata tratata, se freaca bine cu o carpa moale din bumbac, cu care se inlatura surplusul de crema care nu a fost absorbita, impiedicand astfel lipirea prafului pe suprafata respectiva.

Cam atat, dar pentru mai multe informatii este un pliant despre Wood Care, pe care din pacate nu il am.

ps: pupe: eu nu am folosit si incercat toate produsele, si de acea am facut acest forum ca si oricine care a folosit unul sau mai multe produse sa ne poata impartasi din experienta proprie.
Memorat

puppe
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #6 : Decembrie 05, 2007, 06:04:39 »

Am vandut foarte multe creme din astea pt. lemn, si de fiecare data m-a intrebat lumea ce suprafata acopera, iar eu nu stiu ce sa le raspund exact. Ma gandeam ca poate cineva a facut experimente... Grin
Ma intreb oare de ce nu au scris producatorii detaliul asta pe cutie Huh?
Memorat

hemel.ro
Administrator
Erou
Deconectat Deconectat

« Răspunde #7 : August 17, 2008, 11:28:44 »

A incercat cineva crema pentru lemn cu plastificator de la Hemel?
Memorat

Pagini: [1]
Forum Hemel Cosmetics  |  Produse Hemel Cosmetics  |  Colectia Home Care  |  Crema pentru lemn cu plastificator « mesajul precedent următorul mesaj »
    Schimbă forumul:  

Acesta nu este site-ul oficial al System Hemel International, ci este destinat informarii si instruirii retelei proprii de colaboratori.
    Roportal Director WEB Federal - Frumusete Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Adauga site in top online