Forum Hemel Cosmetics
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Septembrie 07, 2010, 08:47:57
4797 Mesaje în 267 Subiecte de către 734 Utilizatori
Ultimul cont creat: Illippide
Forum Hemel Cosmetics  |  Produse Hemel Cosmetics  |  Colectia Skin Care  |  Crema pentru calcaie « mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] 2 3
Ajutor Subiect: Crema pentru calcaie  (Citit de 5086 ori)
ramona
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« : Septembrie 07, 2007, 11:31:06 »

Nu de mult am cautat o crema pe net pt. calcaie crapate si am dat peste crema de calcaie Hemel.
Atunci am aflat despre firma Hemel si am fost curioasa sa aflu despre toate produsele Hemet
Apoi mi-am comandat cateva produse Hemel si chiar am incercat crema pt. calcaie. Dupa doua zile crema a inceput sa-si faca efectul iar calcaiele mele nu mai sunt asa crapate. Nu ma asteptam sa aiba asa efect rapid si sa fie asa buna. Am inteles ca este cel mai cumparat produs. In fine am de gand sa folosesc si alte produse pt. ca sunt facute din produse naturale si sunt foarte multumita de ele.
Memorat
mariro
Senior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #1 : Septembrie 08, 2007, 09:40:16 »

Este adevarat ca e un produs excelent, este foarte cautat dar nu numai acesta e bun! Incearca-le pe toate si te vei convinge! Bafta! Grin
Memorat
ramona
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : Septembrie 08, 2007, 05:50:36 »

pai deocamdata am cumparat doar trei produse de la Hemel. doua le-am si incercat masca pt fata si crema pt calcaie. Azi voi folosi si al treilea produs cumparat, crema de fata.
Memorat
ramona
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #3 : Septembrie 08, 2007, 05:54:46 »

am auzit de noul produs Hemel, o crema de fata cu ulei din petale de trandafiri si coenzima Q 10. Sunt curioasa cat costa un asemenea produs pt. ca nu am putut sa aflu de pe net cat costa. Stie cineva de acest produs si cat costa ? Mie mi se pare un produs revolutionar.
Memorat
ramona
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #4 : Septembrie 09, 2007, 12:55:45 »

sunt curioasa daca cineva a cumparat produsele cu miere de albine
Memorat
ramona
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #5 : Septembrie 09, 2007, 12:58:29 »

oare se pot folosi si pentru copii mici peste 1 an
Hemel are si produse pt.copii mici dar parca produsele cu miere de albine imi plac mai mult
Memorat
mariro
Senior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #6 : Septembrie 09, 2007, 01:26:11 »

am auzit de noul produs Hemel, o crema de fata cu ulei din petale de trandafiri si coenzima Q 10. Sunt curioasa cat costa un asemenea produs pt. ca nu am putut sa aflu de pe net cat costa. Stie cineva de acest produs si cat costa ? Mie mi se pare un produs revolutionar.

Costa in jur de 100 euro o astfel de crema!
Memorat
mariro
Senior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #7 : Septembrie 09, 2007, 01:27:40 »

sunt curioasa daca cineva a cumparat produsele cu miere de albine

Produsele Hemel in afara de uleiuri sunt pe baza de miere, ceara de albine, plante...
Memorat
mariro
Senior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #8 : Septembrie 10, 2007, 08:10:02 »

Incearca sa iti faci putin timp sa mai citesti pe aici. Mai ales sectiunea despre produse. Ofera informatii utile, mai ales ca unele chestii nu apar in catalog: ca de ex creama de calcaie e dupa pt cosuri. In rest bafta

Crema de calcaie ar fi buna (sper) si la herpes. De azi am ocazia sa o testez la asa ceva. M-am trezit de dimineata cu un herpes pe gura si deci... m-am uns cu respectiva crema!  Cheesy Sotul meu rade ca mi-am pus calcaiele in gura!!!!  Grin O sa va spun si voua dupa cate zile ma vindec. Si eu sunt foarte curioasa!
Memorat
dana_oprea
Distribuitor HC
Junior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #9 : Septembrie 10, 2007, 09:37:49 »

Asteptam cu interes ca sa mai stim ce efecte magnifice are...este prima crema care am comandat-o eu cand am aflat de produsele Hemel...si bineinteles nu a fost ultima....
Memorat
mariro
Senior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #10 : Septembrie 10, 2007, 09:56:56 »

Ok! Va tin la curent!
Memorat
hemel.ro
Administrator
Erou
Deconectat Deconectat

« Răspunde #11 : Septembrie 12, 2007, 12:05:33 »

Cica asa se zice ca crema pentru calcaie este universala.
Nu stiu ce sa zic, dar si mie mi se pare ca a pune o crema pe care scrie ca este pentru calcaie si prin alte locuri ... un pic deplasat.
Mai bine avea numele de Crema Universala Hemel.  Cheesy
Memorat

... poate ca zic prea multe fara sa stiu nimic ...
mariro
Senior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #12 : Septembrie 12, 2007, 12:12:24 »

Ar trebui schimbata denumirea! Herpesul meu se simte minunat cand il ung cu crema asta! (de fapt, eu!) Simt ca nu ma va tine 9 zile, nu ma doare deloc, si nu a crescut asa de mult cum pateam de obicei! Incepe deja sa se vindece! Este minunat!
Memorat
dana_oprea
Distribuitor HC
Junior
Deconectat Deconectat

« Răspunde #13 : Septembrie 12, 2007, 12:57:26 »

Neaparat sa-i schimbe denumirea...Astazi nasa mea m-a intrebat daca nu stiu si eu o crema buna pt fiica ei de 13 ani ce se lupta cu cosurile inceputurilor de adolescenta. Eu i-am spus ca stiu, i-am explicat cate ceva despre crema si produsele Hemel...dar parca tot nu-mi venea sa-i zic ca este de fapt crema pt calcaie...parca nu suna bine...crema de calcaie, foarte buna pt cosuri. Salvarea a venit de la ea cand mi-a zis: " a...stiu...este o crema de calcaie...am auzit de ea", am rasuflat usurata si bineinteles am trecut-o pe lista pt comanda urmatoare. Grin
Memorat
skybax
Distribuitor HC
Super Erou
Deconectat Deconectat

Connan

« Răspunde #14 : Septembrie 12, 2007, 08:45:14 »

Mey da scrie si prezentare ca e universala. Ca e buna pt rani si cosuri si etc. Atunci cand ajungi in consiliul de admin hemel neaparat sa pui si asta pe lista Smiley schimbatul numelui cremei de calcaie
Memorat

FARA RECLAMA ... atfel BAN PERMANENT
Pagini: [1] 2 3
Forum Hemel Cosmetics  |  Produse Hemel Cosmetics  |  Colectia Skin Care  |  Crema pentru calcaie « mesajul precedent următorul mesaj »
    Schimbă forumul:  

Acesta nu este site-ul oficial al System Hemel International, ci este destinat informarii si instruirii retelei proprii de colaboratori.
    Roportal Director WEB Federal - Frumusete Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Adauga site in top online