|
DracAlb
|
 |
« : Octombrie 12, 2007, 12:33:07 » |
|
Chiar in seara asta am vorbit cu o amica care se plangea ca desi e casatorita de un an de zile nu prea mai comunica cu sotul, pentru ca el prefera televizorul. Presupun ca e destul de neplacut, dar cred ca e si o problea de abordare. Voi ce parere aveti?
|
|
|
|
|
Memorat
|
enjoy the small things in life, don`t forget to take advantage of the big ones
|
|
|
|
skybax
|
 |
« Răspunde #1 : Octombrie 12, 2007, 09:18:27 » |
|
Ii iei telecomanda , inchizi televizorul si ii spui clar si raspicat: "Daca nu iti bagi mintile si o tii in continuare cu TV-ul eu dau divort si te las sa iti gateasca TV-ul si sa iti spele". La mine a mers 
|
|
|
|
|
Memorat
|
FARA RECLAMA ... atfel BAN PERMANENT
|
|
|
|
DracAlb
|
 |
« Răspunde #2 : Octombrie 12, 2007, 01:51:09 » |
|
 cred ca l-asi asa cu televizotul in cazul asta, numai sa nu-i gatesc eu si sa-i spal:D
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
skybax
|
 |
« Răspunde #3 : Octombrie 12, 2007, 01:57:43 » |
|
Vai ce soata buna ai sa fii tu 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
risa
Distribuitor HC
Erou

Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Octombrie 12, 2007, 02:18:35 » |
|
 .ce probleme avem ...din fericire eu nu am astfel de probleme... cu privire la caz cred ca e problema de abordare din partea sotiei,varianta lui skybax e o solutie...  mai trebuie sa "scoatem" si flacari uneori 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
skybax
|
 |
« Răspunde #5 : Octombrie 12, 2007, 02:22:21 » |
|
Corect. Sotul meu a spus ( si aku sa nu va inchpuiti ca sunt blonda) o chestie desteapta la viata lui ( de fapt doua dar doar pe una o relatez) Fiecare se comporta asa cum i se permite. Daca il lasi in voia lui si nu  deloc atunci va crede ca totul i se cuvine si el e mare si tare  Eu nu zic sa  dar se poate pune piciorul in prag si mai finutz (bine eu nu fol metode finutze dar pt restul poate or fi bune...) 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
risa
Distribuitor HC
Erou

Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : Octombrie 12, 2007, 02:30:18 » |
|
fain spus...trebuie sa mai facem si  ,uneori..si ei fac..asa ca suntem chit...insa sa nu intrecem masura  ...nici noi,nici ei. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
DracAlb
|
 |
« Răspunde #7 : Octombrie 13, 2007, 12:27:18 » |
|
he he ... am o amica foarte buna care s-a comfruntat cu o anume problema la inceputul relatiei lor de oameni care stateau impreuna. ea venea de la serviciu mai tarziu decat el , iar el la calculator si nu prea se misca de acolo, pana cand a venit si ea si s-a asezat la televizor, dupa ce si-a facut mancare si a mancat doar ea. intrebata de ce e supi ea a inceput sa  si  si  si  ca e mai vulcanica de felul ei, iar el .... a invatat lectia  .Deci unii oameni pot fi si educati 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
risa
Distribuitor HC
Erou

Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Octombrie 13, 2007, 12:29:50 » |
|
corect spus,"unii"..altii nici sa le  nu se lasa 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
DracAlb
|
 |
« Răspunde #9 : Octombrie 13, 2007, 12:45:32 » |
|
stii tu ca prostia din nastere nu se poate vindeca nici cu tratament toata viata... asa cum orice salbaticiune pe limba ei moare asa si cu prostii... de unde nu e... nu poti nici sa ceri. Ignore in schimb ar merge
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
risa
Distribuitor HC
Erou

Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Octombrie 13, 2007, 12:58:19 » |
|
pai spunea cineva odata.."universul si prostia sunt infinite,de univers inca ma indoiesc" da,ingore merge sigur...
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
DracAlb
|
 |
« Răspunde #11 : Octombrie 13, 2007, 01:06:02 » |
|
 mult mai bine decat tolarate. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
risa
Distribuitor HC
Erou

Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : Octombrie 13, 2007, 02:51:01 » |
|
corect 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
skybax
|
 |
« Răspunde #13 : Octombrie 14, 2007, 09:37:04 » |
|
Mey sunt oameni care sincer nu inteleg traiul in 2 si nu vor sa renunte la obiceurile lor si daca el  si  atunci e mai bine sa ne luam hainutele si pe aici tie drumul ca atfel  toata viata, dar daca vezi ca el dupa o discutie e dispus sa mai schimbe pe aici pe acolo atunci 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
DracAlb
|
 |
« Răspunde #14 : Octombrie 14, 2007, 02:17:56 » |
|
sunt totusi desul de putini cei care sunt dispusi sa schimbe pe ici pe colo cate ceva. spun pe ici pe colo, pentru ca in totalitate nu se va schimba nimeni niciodata.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|